Masallar

Wiki Article

masallar oku

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet. SAVE & ACCEPT

Sizler karınin birbirinden filinta ve birbirinden faydalı kesik masalları bir araya topladık. Daha önce derlediğimiz masal kitapları listesinde de bulunmuş olduğu üzere masallar çok geniş bir şekilde ele münfailtır. Bu masallar ağırlıklı olarak şunlardır:

Masal Kıraat becerisinin gelişmesine katkı bulmak istiyor iseniz, sitede ülke saha çocuk masallarından rastgele bir tanesini, bir elektronik beyin evet da bir rahatıllı cihaz ile ekranlara yansıtabilir ve çocuğunuzun boş vakitlerini, daha kaliteli bir şekilde geçirmesine katkı esenlayabilirsiniz. Masal oku ailesi sizlere, siz değerli ziyaretçilerimizin çocuklarına ve ati nesillere klasikleri aktarma dair, hatta sizlerden de bağış almaktadır. Sitemizde bulunmayan rastgele bir masalı biliyor ve bunu kaleme transfer yeteneğini kendinizde görüyor iseniz, öykü ekle çıbanlığı üzerinden devinme edebilir ve bildiğiniz, paylaşmak istediğiniz bu masalı, alfabelı olarak, sesli olarak evet da görsel olarak kent gönülğimize dahil edebilir ve paylaşıma sunulmasını, kendi isminiz ve soy isminiz ile paylaşıma sunulmasını ve nesiller süresince okunarak kanalırlanmasını katkısızlayabilirsiniz.

  Bir varmış bir yokmuş. önceki saat içre kalbur saman ortamında, develer tellal pireler perukar iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde pir bey çam ongunlarının arkasında bir saray varmış.

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı eksikli dürüstşam eve gelecek olan torununa bitirmek hazırlıyormuş. O tam masanın üstünde duran bir…

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors. Analytics Analytics

Masallar, çoğu kez "masal anaları" aracılığıyla, dinlemeye müheyya gruplara anlatılır ve bu masallar, daha sonra derlemeciler tarafından makaleya aktarılır.

masallar

Bu gün bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O derece mesafeye mukabil yönımda bulunduğunu hissediyorum…

Sizinde çocuklarınızla neşeli, ahenkli ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz yürekin rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız yeterli olacaktır.

Masallar, masal çatlakştırmacıları aracılığıyla çok farklı şekillerde sınıflandırılmışlardır. Masalları tiplerine nazaran ilk sınıflandırma girişiminin Alman masal mabeyinştırmacısı J. G. Von Hahn aracılığıyla strüktürldığı ikrar edilir.

Uzayın derinliklerinde vesair tüm gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu baht yaşarmış.

Munis, aracılığıyla ileriyi en ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim kardeşlerim. Sen de bize yeğinlıp kağşamak lüzum misin” diye sormuş.  Ayıcıkların oyunları harbiden çok eğlenceliymiş. Miniş ile  öbür ayıların kenarına koşarak gitmiş.

Bu hakları ihlal fail kişiler, Türk Ceza Kanununda vaziyet alan hukuki ve cezai yaptırımlara yayımcı olurlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Uyku getirme dair dokunaklı olan masalları dinleyerek keyifli bir masallardan müstefit şansına iye olabilirsiniz. Çocuklar sinein kaleme düzenınmış olan hem endamsız hem de uzun şekilde hazırlanan gaflet masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page